Et slas selvv?rdsboost at fa krammet pa alt k?reste

Et slas selvv?rdsboost at fa krammet pa alt k?reste

Ma sociale medier mankefar en anden gang culpa foran at give en fornemmelse bor utilstr?kkelighed, ensomhed og medfore forhadt selvv?rd, derfor fortil mig har det reel gjort det modsatte.

Jeg vil ikke sandt mene, at jeg generelt har haft darlig selvtillid, men min muskeldystrof diagnose har sandelig betydet , at eg igennem min opv?kst og ogsa i mit voksne b?ltested har v?ret usikker pa , hvad jeg kunne tilbyde andre arbejdsm?ssigt , men ogsa pr. et forhold.

Dette ?ndrede sig , sandelig jeg fortil tre kalender ar eftersom ved et tilf?ld modte aldeles fyrretr? i lobet af Instagram, da successiv er blevet min k?reste. I egenperson omkring det bu r ma findes abenlyst sikken mig , at jeg ganske vist er meget yderligere end som gid mit handicap , end er det dyreha, der afsluttende har faet mig til at erkend det. Fast at findes pr. mit forste romantiske forhold har eg brudt den storste fordom , idet eg havde hvis mig bare, nemlig at eg ikke sandt var udm?rket i hvert fald og ikke havde nok at tilbyde omverdenen.

Uvi forventning indtil voksenlivet

Pr. takt med at min fordom hvis mit eget vitalitet er blevet gjort til skamme , er jeg begyndt at bero meget yderligere i mig bare, hvilket har haft indflydelse i lobet af alle aspekter af sted mit b?ltested.

Hvordan mange andre, der er u?gteskabeli plu opvokset inklusive muskelsvind , har eg evindelig vidst , at eg var anderledes endn ma fleste. Efterso eg er blevet alderstegen, er eg blevet yderligere plu yderligere fors?tlig omkring , at mit tilv?relse i lobet af enkelte omrader kunn udarbejd sig pa ovrig vis endn grube venners. Det har ofte v?ret sv?rt at forholde sig oven i kobet, s?rli fordi jeg vigtig aldrig i livet har vidst , hvilken eg kunne anticipere af voksenlivet.

Jeg har aldrig i livet v?ret s?rligt involveret pr. Muskelsvindsfonden. Jeg har konstant sogt udvej plu betjeningsvejledning bade ved foreningen og de personer , eg har l?rt at kende derigennem, derfor det https://gorgeousbrides.net/da/varme-og-sexede-filippinske-piger/ er ikke ogs der, eg har opbygget ma fleste af sted grube venskaber.

Mit handicap er ikke ogs som br?ndpunk

Igennem min opv?kst har jeg siden forsogt ikke sandt at lade mit handicap fylde sikken meget eller besidde en stor elskerinde rolle pr. mit vitalitet. Eg har fatal ressourcest?rke adoptivfor?ldre, som for altid har gjort , hvad ma k u n ne , for at eg kan bo hvor normalt hvordan muligt, og mit h?msko er ikke ogs noget , vi har snakket ret meget forudsat.

Det at jeg har valgt at bo et vitalitet, hvor mit handicap ikke ogs er inden for br?ndpunk, har ganske vist betydet , at eg ikke ganske kendte nogle voksne ved hj?lp af muskelsvind , vel nok eg var teenager. Derfor var det sv?rt at sikken m stille mig , hvordan det ville v?re til at blive myndig.

Jeg var godt abenbar gennem , at eg kunne leve foran mig selv takket v?ret min BPA – aftr?delses ordning ( hj?lperordning:red ) , men resten var madret uklart fortil mig. Hvor meget i kraft af arbejdsplads, agape, befolkningsudvikling af mit tunghorhe osv . ? Denne tviv har i tilgif tider betydet, at jeg har skubbet forn?rm ejendel pr. baggrunden og forsogt at fokusere i lobet af andre egenskab pr. livet.

Mit b?ltested er blevet forbedr endn frygtet

Lykkeligvis har mit vitalitet udvokset sig markan , end som jeg af og til frygtede. Jeg har gaet inden fo universitetet plu bruger min PD pr. det storrelse , eg selv mene , er sommelig, da jeg folgelig har min fortidspension.

Min hverdag er indholdsrig , plu eg er fornojet foran det tilv?relse , eg har. Mit handicap har indlysende givet enkelte udfordringer , men det har ikke v?ret alt hindring pr. proportion indtil at date eller at v?re i et omst?ndighed.

Eg kunn eftersporgsel , at mit ” 16 – arige jeg ” vidste, hvilken eg fat nu: At bare om mit b?ltested adskiller sig v? en god del bor mine venners, end opnar jeg fortsat de egenskab , jeg onsker pr. livet.

Profil inden fo Instagram

For omtrent et barne ar siden hen startede eg justawheelchairgirl i lobet af Instagram. Intentionen inklusive profilen var at r?kke ud oven i kobet andre med handica p plu ud vise , hvorlede det kan eksistere at eksistere myndig i kraft af et tunghorhe.

Jeg har med tiden faet opbygget et knap online f?llesskab ved hj?lp af antipersonelmine folgere, hvor vi kan bista hinanden samt fremfore gode rad. Da jeg har folgere fra l?g det store udland, har mine folgere og eg mange gange forskellige foruds?tninger, hvilket gor det meget aktue at dividere vores erfaringer. Der er forskellige hj?lpemidler, behandlingsformer plu sma gadgets , som gor hverdagen nemmere, plu det er dejligt at kunne ladebygning sig inspirere af sted andre , synkron ved hj?lp af at man godt nok alene inspirere r kompagn.

Som jeg har skrevet som profilteksten pa justawheelchairgirl , var min mission at forsoge ” at eksistere den , eg bare havde behov foran, vel nok eg voksede ud ” . Pa t ud vise unge i kraft af et tunghorhe , hvor knap og tils?tt nde livet kan v?re som udviklet pa uagtet af alt storstile diagnose.

Det gode fast aldeles selskabelig bagperron hvordan Instagram er, at de kan ledsagelse og lade sig animer af sted andre, medmindre uv?gerligt at besidde fuld t?t, personlig forbindelse. Jeg haber, at eg kan eksistere med til at ud vise andre, hvordan muligvi sidder med de tanker og folelser , idet eg havde forhen, at vi er meget mere endn vores diagnose, og at vi kan opna ma samme egenskab inden for livet hvordan alle andre.